Pohdiskeluni kirvoitti myös Jarkon avaamaan sanaisen arkkunsa asian tiimoilta. Sain pitkän kirjeen, jossa hän valaisi asioita omasta näkökulmastaan.

”Viileähkö tuulahdus tästä suunnasta!

Ihan vain tiedoksesi, kun Ranskalainen kukko ei aamulla laula niin tiedossa onkin illalla herkullinen kukkopata viinissä joten silloin kukon laulun puuttumista ehkä harvempi pahoittelee. Mutta ihan tosissani kertoakseni, täällä on jollakin naapurilla kukko joka ilmoittelee auringon nousu- ja laskuajat silloin kun se on pihalla niihin aikoihin. Aattelehan tätä jossakin E:n omakotialueella, ei varmaankaan menisi läpi.

 En voi sanoa oppineeni lukemaan, aistimaan tai yhdistelemään sitä mitä itse olen sinulle kirjoittanut ja miten siä olet tahtoen tai tahtomattasi liittänyt aiheen tarinaan. Viimeisissä kirjoituksissasi näin yhtenä yhtenevänä tekijänä sen halun jolla … halusi näyttää … itseänsä seuranaan oleville ... Varmaankin jotakin muutakin on joskin on myös mahdollsta että näin siinä piti alunperin mielestäsi käydä.

Ihmiskemia on jotakin sellaista josta voisimme keskustella maailman tappiin etenemâttä siinâ ihmeemmin. Matematiikka on täynnä faktoja vaikka se sisältää muuttujia ovat muuttujat viimekädessä vakioita. Ihmisten kesken homma vaan on siten että vaikka tunnemme jonkun ja luulemme tuntevamme todella hyvin on hämmâstys suuri kun kyseinen henkilö joko muuttuu aivan muuhun suuntaan kuin olisimme odottaneet tai puhuu mielipiteillä jotka ovat vaihtelevia eivätkä vastaa henkilön aiemmin antamaa omakuvaa. Samoin on monikerroksisen minän suhteen, olemme yhtä yksille, toista toisille ja jotakin muuta kolmansille - ja kaikki tämä saattaa vaihdella mielenlaatumme mukaan.

Toisinaan on helpompi keskustella ventovieraan kanssa, henkilön kanssa johon ei tarvitse luottaa joskin tuntee eräänlaista luottamusta. Kommunikointi on mielenkiintoinen rakennusaine, eräänlainen antimateria jolla kuitenkin rakennellaan. Rakentamistyylin mukaan on joko kuuntelijoita ja sitten on myös niitä vastaajia - kaikki riippuu aina kunkin sen hetkisestä mielenlaadusta.

Annetaan edelleen mielikuvitukselle tilaa: Kommentoin erinomaista kirjoitustasi, tyyliäsi ja kirjallisen laadun poikkeuksellista puhtautta, samaisena aamuna olit saanut täysin päinvastaista kommenttia joka ei varmaankaan nostattanut mieltä, sinulla oli varmaan kypsä olo. Minun kommentit olivat kuin mato kalalle nostattaen mieltäsi ja innostaen vastaamaan. Ja mitä sitten tapahtuikaan? Vaihdoimme ajatuksia, laitoin avoimesti sinun arvosteltavaksi jotakin jota olin kirjoittanut (kiitti muuten vielä kerran arvosteluista) ja sinä puolestasi tunsit jotakin jännää kutsumusta rakentaa jatkot kyseiseen tarinaan. Liekö syynä se että tarinassa on yksi henkilö jonka kanssa kommunikoit, toinen henkilö jonka minä tunnen ja kolmas henkilö joka on vain mielikuvituksessamme?

Huh, mihin oikein päädynkään tällâ ajatusleikillä, pitänee lopettaa ennen kuin laulan itseni suohon.......glups

Mitoita sinä oikeus ja kohtuus, kuten jo olen kertonut, olen hyvin vapaamielinen ajatuksiltani ja siksi rajoille on pitkä matka.

Kysymys, mistä … tuli on kirjoittajan omaa tuotetta ja siksi kirjoittaja saa kertoa tuliko se jostakin vai sattuiko … tai mitä tahansa … … sisältyä hotellin makuuhuoneen perusvarustukseen. Tukholmassa mielestäni on jo yksi hotelle joka tarjoaa asukeilleen baarikaappityyliin … leikkikavereiksi, tuottamaan piskuisen pippuria pareille, yksinäisille ja monille...

"Femme fontaine" englanninkielinen termi on "squirting lady". Olen opetellut homman seuraavalta nettisivulta (ei ole viruksia, käyty läpi)  ja myös oppinut kohtalaisen hyvin. Tuottaa valtavaa nautintoa naiselle. Alkutaipaleella naisella on tunne että alkaisivat … mutta pikkuhiljaa siihen oppii ja … hetkellä kun pyyhkii sormillaan … ylitse niin … vaan kasvaa. Kutsun tâtä … jonka olen havainnut värisyttävän varpaista hiusjuureen. … on kohtalaisen voimakas ja hyvin pitkä. Ja kaikkein tärkeintä, sen toteuttamiseen ei välttämättä tarvita toista henkilöä, omat … ja jokunen tippa sopivaa … riittävät … saavuttamiseksi. Tulet ehkä suuresti hämmästymään nähdessäsi kyseisen lähes puolituntisen videon, huomatessasi miten … voi olla niin erilainen ja niin pitkä ja eräällä tavalla hallitsematon. Oma mielipiteeni on että parhaan … saa kun joku toinen tekee ja itse on vain ja ainoastaan … osapuolena.

S, en voi vaatia sinua jatkamaan mutta nautin kuitenkin kaikesta jonka jo nyt olet luonut, mikäli haluat luoda lisää niin minä en laita vastaan ja otan kiljahdellen vastaan ja mitä suurimmalla nautinnolla, kuten jo olen sen sinulle maininnut.

Kun kirjoitat niin kirjoitat aivan omaan tahtiisi enkä odota sinulta joka päivä riimuja, ainoastaan silloin kun sinulla on halu kirjoittaa - kirjoittaminen kun vaatii myös pientä sytykettä. Jos minä mitenkään voin tuottaa sinulle sytykkeitä niin mielelläni niitä tuotan, jos haluat kysyä jotakin niin olen avoimesti vastaamassa sinulle ailahteleva nainen.

Tulipahan siinä juttua niin että lounaan rakentelukin jäi aivan unholaan. Palaillaan näissä merkeissä,

J”

En heti vastannut Jarkon viestiin. Niinpä hän lähestyi minua uudestaan selvästi toiveenaan saada kuulla mielipiteeni hänen ajatuksistaan ja pohdinnoistaan.

”Öinen tervehdys Pariisin kyljestä,

Maiskuttelen sillä mitä olet taas tuottanut. Yhteinen hyvä on yhteistä hyvää mutta erityisesti kun suurin nautinto kohdistetaan … - kuten tässä tapauksessa.

Mikä onkaan suurempi nautinto kuin nähdä toisen … yhdestä ennenkokemattomasta hetkestä, se varmaankin on tuo ensimmäinen kerta joka on kaikkein täyteläisin ja joka pysyy mielessä lopun ikää. Oli niitä seuraavia sitten yksi tai vaikka kuinka monta, ensimmäinen kerta kaivertuu polttomerkin lailla mieleen. Ensimmäistä kertaa muistelee kaiholla ja kiihkolla; sitä ei voi elää uudestaan, siksi sen tulee tapahtua nautinnollisesti, mutta sen voi kuvitella uudestaan ja uudestaan kenenkään rajoittamatta mielenliikuntaa, muistikuvia, tunteita, tuntemuksia, hurmetiloja.

Edelleen jaksat olla kuvitelmissa mukana. Kiitos siitä sinulle. Palaahan muuten viestiini jonka laitoin päivänä muutamana "analysoidessani" ihmissuhteita.

Kivaa yötä sinulle, S”