- Kirjoita erotiikasta, kun kerran osaat kirjoittaa, sinä sanoit.

- Silloin saat minusta yhden lukijan lisää.

Ja minä, yllytyshullu ja erotiikkaan hurahtanut ja sitä jokapäiväiseksi leiväkseni halajava tartuin syöttiin ja päätin kokeilla. En siksi, että saisin lisää lukijoita, tai että sinäkin teksteistäni innostuisit. En myöskään siksi, että se aiheena olisi jotenkin rohkea tai uskalias, sillä sitä ei minulle ole. Siksi siihen tartuin, että se kuuluu elämään ja on sitä jokapäiväistä leipää, jota ilman ihminen on vain puoliksi ravittu. Se on sitä energiajuomaa, jota elämänjanooni haluan nauttia.

Mutta osaisinko kirjoittaa oikeilla sanoilla? Entä jos saisin aikaan vain lattean, halpahintaisen kyhäelmän, jonka naiivius ja liiallinen yrittäminen pilaisivat? Entä jos tekisin itseni naurettavaksi? Jos väärin valitut sanat ja kömpelöt lauserakenteet pilaisivat ruusulta sen kauneuden ja hehkun, aamukasteen raikkauden ja hopeahileisen ilon?

Mutta miksen osaisi, kun sydämeni värisee pienen tiu’un tavoin aina, kun viestisi aukaisen ja luen. Totta kai osaan, kun vain kaiken sen kirjoitan, mitä sinulta saan ja mitä tunnen ja koen. Kun sinä kirjoitat, että toivoisit minun olevan siinä vieressäsi, minä melkein tunnen olevani siinä. Tunnen vahvan kätesi ympärilläni, kuuman vartalosi vartaloani vasten, pehmeät huulesi ihoani hyväillen.

Kun sanot, että tuhat suukkoa haluaisit minuun suukottaa, avautuvat silmäni, huuleni, kasvoni, kaulani, rintani, kaikki kohtani niitä vastaanottamaan. Ja kun omilla suukoillani vastaan suudelmiisi, keinumme kohta hellien, tunnustelevien, leikittelevien, kiihkeitten, halukkaitten, himokkaitten ja rajujen suudelmien aalloilla, jotka vääjäämättä kuljettavat meitä kohti täyttymystä ja hekumaa.

Ja kun kätesi ja huulesi hiljaa ja tunnustellen vaeltavat alastomalla vartalollani sen kaikkein herkimpiä kohtia etsien, siitä nauttien ja sille nautintoa tuottaen, siitä tiedän, että osaan kyllä. Sillä sinähän sen oikeastaan teet, kun varovasti kuin perhosen siiven lailla kosketat minua syvintä sieluani myöten ja samalla jätät minuun pysyvän jäljen.

- Kirjoita erotiikasta, sanoit…