Kylpyhuoneen ovella yrittää Leena takertua ovenpieliin ja saakin niistä jonkinlaisen otteen. Mutta villiin raivoon itsensä kiihdyttäneellä Kallella on voimaa ja hän tempaisee Leena irti niin, että tämän kynnet katkeilevat. Leena huutaa tuskissaan, mutta kukapa hänen huutojaan tyhjässä talossa kuulisi.

Kallella tuntuu olevan selvä päämäärä. Hän riuhtoo Leenaa kohti lavuaaria huutaen ja raivoten. ”Vai tällä lailla sinä palkitset kaikki ne vuodet, jotka sua oon elättäny! Älä luulekaan, että tästä näin vähällä selviät. Avioeroa et saa, ennemmin vaikka tapan sinut, senkin huora!”

Näin Kalle huutaa täysin vailla mieltä ja on jo saanut Leenan lavuaarin luokse. Leena kirkuu kauhuissaan ja yrittää pitää päätään ylhäällä, mutta Kalle painaa voimalla hänen päätään alaspäin ja alkaa laskea vettä altaaseen. Veden pinta nousee ja ulottuu jo Leenan kasvoihin. Kalle painaa Leenan pään veteen ja pitelee sitä siinä. Viime hetkellä hän nostaa pään ylös.

Leena haukkoo henkeään ja yrittää edelleen päästä irti Kallen otteesta. Mutta Kalle painaa uudestaan hänen päänsä veteen. Leenan silmissä alkaa mustua ja hän on jo menettämäisillään tajuntansa, kun Kalle taas nostaa pään ylös. ”Vieläkös haluat erota? Vastaa!” Leena kuulee Kallen äänen jostain kaukaa. Hämärästi hän tajuaa, että tästä on päästävä pois, muuten Kalle tappaa hänet.

Viimeisillä voimillaan hän tempautuu irti Kallesta, kun tämä hiukan hellittää otettaan luullessaan Leenan olevan jo aivan voimaton. Kalle hölmistyy niin, ettei tajua Leenan päässeen irti. Niinpä hän ei myöskään ehdi reagoida riittävän nopeasti, vaan Leena pääsee ulos kylpyhuoneesta ja suunnistaa suoraa päätä ulko-ovelle huutaen heikolla äänellä koko ajan apua. On Leenan onni, että läheisellä maantiellä on ihmisiä iltalenkillä. He kuulevat Leenan avunhuudot ja rientävät nopeasti tätä auttamaan.

Puolta tuntia myöhemmin on edelleen riehuva Kalle kuljetettu pois poliisiautolla käsiraudoilla rauhoitettuna ja shokissa oleva Leena toimitettu ensiapuun. Parin vuosikymmenen takaiset tapahtumat toistavat itseään hiukan erilaisin variaatioin…