Nyt oli ensimmäiset verkot laskettu, ja Pekka saattoi ryhtyä odottelemaan saalista. Monta päivää kestäneen apean olon jälkeen tunsi hän taas kuin heräävänsä henkiin. Liisan saaminen teoistaan vastuuseen oli kasvanut Pekan mielessä jo elämääkin suuremmaksi asiaksi.

Ei hän oikeastaan enää edes muistanut, mitä varten alun perin oli deittisivuston jäsenyyden hankkinut.  Liisan käytös ja tekemiset olivat murskanneet toiveet yhteisestä loppuelämästä jonkun miellyttävän ja mukavan naisen kanssa. Tai sellaisia saattoi toki löytyä: nämäkin kolme yhteyttä ottanutta naista olivat varmasti molempia. Mutta oikea tai kuviteltu rakkaus Liisaan ja tämän nostaminen lähes jumalolennon asemaan olivat sekoittaneet Pekan pään niin, ettei kukaan tavallinen kuolevainen enää tuntunut miltään, saati että olisi kelvannut täyttämään Liisan paikkaa.

Mutta Pekka oli päättänyt taistella oikeuksiensa puolesta. Siitä tulisi nyt hänen ristiretkensä. Pekka tunsi itsensä lähes Jeesukseksi. Kaikki huijatut ja petkutetut miehet saisivat nyt oikeutta Pekan uhrausten kautta. Liisan tapaiset naikkoset saisivat juoda katkeran kalkin, jos se vain Pekasta olisi kiinni.

Koko päivän Pekka odotti vastauksia Kertulta, Kirstiltä ja Sirkalta. Töistä ei tullut juuri mitään, kun ajatukset askartelivat uusien tuttavuuksien parissa. Iltapäivällä saapui sitten ensimmäinen viesti. Se oli Kertulta. Tämä ilmoitti, että mielellään tapaisi Pekan ja olisi kyllä valmis auttamaankin tätä kaikin mahdollisin tavoin, jotta Liisa saisi ansionsa mukaan. Sillä olihan Liisan käytös kertakaikkisen törkeää! Noin toimimalla saattoi Liisa lokaan koko naissukupuolen. Kohta ketään rehellistäkään naista ei enää uskottaisi, kun tuollaisia huijareita liikkui näillä sivuilla.

Kerttu kertoi olleensa yhteydessä useaan mieheen ja tavanneensakin muutamia. Kenenkään kanssa ei mitään sen kummempaa ollut kehittynyt, mutta ystävinä oli erottu. Aivan hyvin saattoi Kerttu laittaa näille miehille vielä viestin, jossa varoittaisi heitä Liisasta. Myös kuvan liittäisi hän viestiin.

Hyvä, tämähän alkoi näyttää lupaavalta, tuumi Pekka mielessään näpytellessään Kertulle vastausta. Kertusta saattoi olla korvaamaton apu, joten hänen kanssaan oli nyt pysyteltävä hyvissä väleissä. Liikoja ei kuitenkaan kannattanut luvata, ettei itse joutuisi syytettyjen penkille…