Näin päättyi Pekan tarina. Siinä sivussa päättyi myös Sirkan tarina niiltä osin kuin se sivusi Pekan elämää. Mutta tarinassahan oli mukana myös Liisa. Miten hänelle kävi? saattaa moni lukija nyt kysäistä. Ja totta on, että vastaamattomia kysymyksiä jäisi paljon, ellei vielä kerrottaisi, miten jatkui Liisan taivallus.

Liisahan oli aikoinaan antanut Pekalle rukkaset. Oikeastaan ei Pekka ollut edes ennättänyt kosia Liisaa, kun tämä jo oli ilmaantunut ensimmäisille treffeille sormus vasemmassa nimettömässään muka toisen miehen kihlattuna. Sitten hän oli antanut ympäripyöreitä lupauksia Pekalle purkaa olematon kihlauksensa.

Mutta sitten oli Liisa keksinyt oikein jymyjutun. Hän kertoi työpaikallaan menneensä kihloihin venäläissyntyperäisen, Ranskassa talvet asustavan Peterin kanssa, jolla oli linnoja, maatiloja ja muuta omaisuutta vaikka muille jakaa. Aikanaan Liisakin sitten muuttaisi Ranskaan, kunhan saisi kotimaassa kaikki asiat järjestykseen. Liisa oli jopa aikonut jotenkin hyödyntää Pekkaa tarinassaan muutenkin kuin nimen osalta. Mutta sitten Pekan liiallinen innostus Liisan yhteydenotosta oli hieman laimentanut hänen intoaan käyttää tätä asetta.

Pekan viimeaikaisista touhuista deittimaailmassa ja tämän profiilimuutoksista ei Liisalla ollut harmainta haisua. Ei hän tiennyt, että Pekka oli ryhtynyt häntä jahtaamaan jopa sivuston ylläpidon kautta. Liisa eleli tyytyväisenä elämäänsä kertoillen aatelissulhasensa edesottamuksista milloin Ranskassa, milloin taas Amerikan mantereella. Mutta nyt alkoivat olla hyvät juonenkäänteet jo kortilla, ja Liisalle tuli tämän tästä mieleen, että Peter olisi saatettava pois päiviltä ennen kuin Liisa puhuisi itsensä pussiin.

Kesken työpäivän soi Liisan puhelin. Hän vilkaisi näyttöön ja huomasi, että hänelle soitettiin vieraasta numerosta. Yleensä Liisa ei tuollaisiin puheluihin vastannut, mutta nyt hän päätti niin tehdä. Mistäpä tuota tiesi, vaikka ratkaisu kihlausongelmiin tulisi tätä kautta…