Me tapasimme tänään.

Jo ovella painui suu suuta vasten. Jo ovella kiedoin käteni kaulaasi ja hyväilin niskaasi hansikas vielä kädessäni. Jo ovella tunsin sinun vahvat käsivartesi ympärilläni.

Pitkän eron aikana viesteillä ruokittu halu pääsi valtaan, kun istahdin viereesi sohvalle. Innokkaat ja uteliaat kätesi lähtivät oitis tutustumaan vartalooni. Ihoni otti kosketuksesi iloiten ja nauttien vastaan. Jokainen kohtani, erityisesti ne herkimmät, sai sinulta hyväilyjä, ja minä aloin kehrätä sylissäsi.

Miten nautinkaan jokaisesta suudelmasta! Miten jokainen kosketuksesi sai minut värähtämään! Miten jokainen hyväilysi tuntui ilon ailahduksena sisälläni! Miten sanasi soivat musiikin lailla korvissani!

Oli ihanaa tuntea olevansa nainen, haluttu, himoittu, kiihottava! Oli ihanaa olla miestä himoitseva nainen, joka tiesi kohta saavansa ja antavansa tyydytyksen! Oli ihanaa koskea ja tulla kosketuksi lukuisin eri tavoin, joitten tarkoituksena oli pikemminkin tuottaa nautintoa toiselle kuin sitä itselleen haluta.

Kun kaiken jälkeen lepäsin hiljaa sylissäsi kätesi kulkiessa verkkaisesti paljaalla ihollani, ymmärsin, että toisen ihmisen läheisyys, lämpö ja hyväksyntä ja muisto niistä ovat juuri niitä energiavirtoja, joilla taas huomisenkin päivän jaksan. Jaksan ne yksinäiset illat, jolloin kaikki on pimeää ja mustaa. Jaksan senkin, että itseni viereen käyn useimmiten nukkumaan. Sainhan tänään levätä lähelläsi ja täyttää itseni kaikella sillä ilolla ja energialla, jota minulle annoit.

Huomenna levitän siipeni ja lennän linnun lailla iloiten siitä, että vielä elän, vielä saan nauttia, vielä löytyy iloa elämästä!

Me tapasimme tänään.