Kun me sitte päästiin hotelliin, niin mä aattelin, että kun mulla kerran oli vielä niitä maksukuponkeja, niin syödään nyt oikeen pitkän kaavan mukaan. Pikkusen ottelin pohjia jo hotellihuoneessa, vähän niin ku ruokahalun kiihottajaks. Muun halun kiihotusta tarjos kyllä Punahilkka ihan kylliksi.

Mutta miten se oli niin vaisu? Ei kai sillä vaan joku toinen mies ollu mielessä? Tuli taas mieleen ne sen omat jutut... ettei vaan ois ollu miesjuttuja. No, nyt se ainaki oli täällä reissussa mun kanssani. Kyllä se kohta muut uroot unohtais, kun mä pääsisin oikeen vauhtiin!

Mä yritinkovasti tyrkyttää sille monenmoista kallistaki syömistä, mutta ei se huolinu. Jonku salaatin vaan otti, jossa ei ollu paljo mitään. Ja juomiseks ei kelevannu ku vesi, vaikka viiniä ja mitä vaan ois voinu ottaa. Varmaan se sen takia pysyki niin sutjakassa kunnossa, ku ei syöny paljo mitään.

Mä kyllä söin, ku koko päivän olin ollu tosi huonolla syömisellä. Ne pohojat oli noussu vähä päähän, ja Punahilkka toppuutteli mun puheitani, vaikka mun mielestäni mä vaan kerroin tarjoilijalleki tosi hyvän jutun, jonka olin just tänään kuullu. Hah-hah, vieläki naurattaa.

Ei se sitte yölläkään mua viereensä huolinu, niin ku jo etukäteen oli vähä uhkailla. Mä olin aatellu, että se vaan lämpimikseen sellaisia sano, mutta nyt kyllä näytti, että ihan tosissaan se oli. No, tulishan noita vielä toisia öitä tämänki reissun aikana. Sitte katottas!

Aamulla me mentiin käymään vielä torilla. Sanon sille, että ois ostanu sieltä semmosen nätin tantun, mutta ei se innostunu siitäkään, vaikka akat tapaa sellaasia kattella. Oli kuulemma rahat vähissä. Ja mähän taas olin reissussa lainaraholla, joten en kyllä mitään ylimäärästä olis voinu ostella. Ja oisko tuo huolinukkaan?

Sitte me lähettiin mun kaverin luo. Soitin sille, että tunnin päästä ollaan perillä. Siellä isäntä tarjos heti viinaksia, ja niin sitä pääsi lomareissu mukavasti vauhtiin. Punahilkan mä jätin tutustumaan talon emäntään, eikä siinä kauaa mennykkään, kun se jo kalakatti siellä, niin ku ois aina tuon toisen tuntenu. Se on kova puhumaan toi Punahilkka.