Kun arvuuttelu oli saatu kunniakkaaseen loppuun ja arvailijakin selvinnyt, voitiin siirtyä muihin asioihin. Liekö edellisessä postauksessa esitetyn kysymyksen vai minkä syytä, kun HHPK innostui laittamaan esille oman postauksensa, jossa hän pohti yllättäen elämäänsä ilmestyneen ylimääräisen tunnin käyttömahdollisuuksia. Osa ajasta oli käytetty ko. postauksen laadintaan ja osa taas muihin pikkuasioihin, joihin HHPK: lla ei ilmeisesti muutoin juurikaan ollut aikaa.

Samaisena tiistaipäivänä oli maailmanmenoa pysähtynyt ihmettelemään myös kolme muuta postaajaa, heistä seuraavana yhteisön guru. Lehtiuutisia oli luettu ja niin perin vihaiseksi tultu! Kohta oltiin jo mummoenergialla nousemassa barrikadeille, kun kaikkialla vain supistettiin, säästettiin, heikennettiin, puolitettiin ja leikattiin. Mihin tämä maailma oikein oli menossa, kyseltiin monessa kommentissa ja väläyteltiin jo politiikan korttejakin. Kun pahin uho oli saatu laantumaan, voitiinkin asia painaa unohduksen yöhön. Eiköhän tässä kuitenkin itse selvittäisi, tuntui olevan loppupäätelmänä. Mitäpä sitä niin muista väliäkään (Kärpäsen huom!)!

Useinhan käy niin, että kun joku aloittaa jostakin aiheesta, toinen jatkaa sitä omalla osuudellaan. UPK oli tarttunut HHPK: n horoskooppiaiheeseen ja monin linkityksin postasi nyt siitä kysellen samalla toisten uskoa tähtien kertomaan, sekä horoskooppimerkkien luonnehdintojen sopivuutta omaan luonteeseen. UPK tosin antoi ymmärtää, että aihe kyselyineen oli putkahtanut hänen päähänsä ihan tuosta vaan, ja että hän vasta aihevalinnan jälkeen oli huomannut myös HHPK: n maininneen samasta asiasta. Tällaisen käsityksen Kärpänen ainakin lukemansa perusteella sai. Sen verran skeptinen luonne se kuitenkin on, ettei nyt aivan usko tuohon ”sattumaan”.

Mutta olipa asia nyt sitten niin tai näin, innoitti kysely monia vastaamaan. Ja ollakseen muka niinkin vähän kiinnostunut horoskoopeista ja niiden ”ennustuksista” kuin itse väitti, tiesi moni yllättävän paljon asioista, eri merkeistä ja niiden luonnekuvauksista. Asioita oli siis ehkä opiskeltu salaa omissa hiljaisissa horoskooppikammioissa (Kärpäsen huom!).

Tiistaipäivän päätti uusi postaus PPHH: ltä. Tällä kertaa hän esitteli kuva-arvoituksensa kokonaan ja antoi vielä linkin kaupan päälle kiinnostuneille. Tarkka lukija löysi kommenteista taas monenlaista ”tietoa ja epätietoa”, mutta antaapa tällä kertaa jokaisen tehdä niistä omat analyysinsa niin halutessaan.

Keskiviikko ehätti iltaan saakka, ennen kuin kukaan kiirehti availemaan sanaista arkkuaan. Ensin tilitti tuntojaan IVK, ja hetken päästä RR peräsi natiivien oikeuksia, kun alkoi hänen mielestään näyttää siltä, että muualta tulleet saivat kaiken maailman edut itselleen. Oman maan kansalaisilta ne sen sijaan kiellettiin.

Kun ei seuraavaan aamuun mennessä ollut vielä kukaan sanonut asiasta mitään, teki RR siitä oman tulkintansa. Se olikin hyvä veto, sillä heti kohta kommentoi UPK oikein laajalla rintamalla kertoillen esimerkkejä, joihin oli työnsä? kautta tutustunut.

Myös KHÄ päätti uskaltaa, vaikka kommentissaan itsekin sanoi, ettei oikein ”raaski” olla eri mieltä kenenkään kanssa, ettei pahoittaisi toisten mieltä. No, onpa siinäkin peruste olla sanomatta omaa mielipidettään, mutta tapansa kullakin, eikä tuo KHÄ: n ilmoitus mitään uutta ollut (Kärpäsen huom!). Joka tapauksessa RR ilmoitti hiukan loukkaantuneen oloisena vetäytyvänsä omiin nurkkiinsa haavojaan nuolemaan ja jättävänsä toiset ilakoimaan keskenään.