Leena joutuu uudestaan sairauslomalle, nyt murtuneen käden takia. Sairastaessaan hänellä on aikaa ajatella tulevaisuutta ja sitä, palaako Kallen luokse. Nuori ja periaatteilleen uskollinen kun on, päättää hän niin tehdä, vaikka nyt jo uskovaiset vanhemmatkin ovat sitä mieltä, että Leenan pitäisi hakea Kallesta avioeroa.

Mutta kun Kalle on saanut tuomionsa ja kärsinyt sen, kolmen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen, ajattelee Leena, että tämä on tekonsa sovittanut. Hän haluaa antaa Kallelle uuden mahdollisuuden, sillä kaikesta huolimatta Leena ainakin kuvittelee vielä rakastavansa Kallea.

Kallellakin on ollut aikaa miettiä tekosiaan. Hän on pyytänyt nöyrästi saada tavata Leenaa, ja kun Leena on siihen suostunut, on hän itkien ja anteeksi pyydellen luvannut parantaa tapansa, kunhan Leena vain palaa yhteiseen kotiin. Niin sitten noin puolen vuoden kuluttua hääillan kaameista tapahtumista nuoripari vihdoin pääsee asettumaan asumaan saman katon alle.

Kaikki sujuukin aluksi hyvin. Kalle on hyvin nöyrä ja katuvainen ja suostuu jopa siihen, että Leena jatkaa entisessä työpaikassaan. Hän auttaa kotitöissä ja ostelee Leenalle lahjoja ja kukkia. Yhdessä nuoripari menee pankkiin lainaa kyselemään. Se myönnetään, ja muutaman kuukauden kuluttua he muuttavat omaan kotiin, pieneen omakotitaloon.

Leena on onnellinen. Hänellä on nyt oma koti, jota hän innoissaan laittelee ja sisustaa. Kalle kohtelee häntä hyvin eikä myöskään ole koskenut alkoholiin koko sinä aikana, jonka he nyt ovat viettäneet yhdessä. Kumpikaan ei ole ottanut puheeksi hääillan tapahtumia eikä sen jälkeisiä aikoja. Leenasta tuntuu, että on parempi olla puhumatta niistä, sillä jossain syvällä sisällään hän tuntee pientä pelkoa siitä, miten Kalle mahtaisi reagoida, jos hän ottaisi asian puheeksi. Parempi antaa siis vanhojen olla. Näin Leena ajattelee eikä ymmärrä, että nyt juuri asioista olisi puhuttavakin.

Kaiken kukkuraksi on Leena uudemman kerran raskaana. Vasta Kalle on saanut kuulla asiasta, ja Leenan tulkinnan mukaan on hänkin ilahtunut siitä kovasti. Tällä kertaa ei Kalle ole esittänyt minkäänlaisia epäilyjä siitä, etteikö juuri hän olisi tulevan lapsen isä. Mutta se Leenaa hiukan huolestuttaa, että Kalle on nyt Leenan raskauteen vedoten alkanut vaatia tätä jäämään töistä pois. Leena ei saa rasittaa itseään, hän toistelee tämän tästä, vaikka Leena kuinka yrittää selittää, että hän voi hyvin, eikä raskaus ole sairaus, vaan normaali elämään kuuluva asia…