Anonyymit alkoivat ottaa opikseen toisten valituksista, että heitä oli vaikea erottaa toisistaan pelkkien mielipiteiden perusteella. Kyllä jonkinlainen tunnistusmerkki olisi tarpeellinen, ettei heitä sotkettaisi toisiinsa. Yksi anonyymeistä ilmoitti, että hän tästä lähtien kommentoisi erään naispuolisen, taikuuteen taipuvaisen sarjakuvahahmon nimellä. Siitä hänet ja hänen mielipiteensä kaikki sitten erottaisivat muista anonyymeistä.

Oli tällä itsensä näin ristineellä anonyymilla muutakin sanottavaa. Hän mainitsi oikein nimimerkiltä erään yhteisöön ainakin usein kommentoivan, ellei kirjoittavan henkilön. Tämä mainittu oli kuulemma yhteisön pahin maineenpilaaja. Plagiointi oli pientä siihen verrattuna.

Herra läntisestä naapurimaasta oli saanut tarpeekseen. Hänen mielestään mokomakin rutina pitäisi lopettaa. Yhden jäsenen ryöpytys alkoi mennä jo liiallisuuksiin, varsinkin, kun jossain vaiheessa oli ollut jo puhetta aiheen vaihtamisesta. Yhä vain jatkui saman asian jauhaminen.

Sulkapää oli ollut hiljaa ihmeteltävän pitkään. Mahtoiko edessä oleva pitkä ajomatka pimeässä rassata mieltä, vai miten oli malttanut pysyä noin kauan poissa kehästä. Mutta kyllä se sananen vielä oli sanottava ennen lähtöä. Joutuihan sitä sitten vaikenemaan moneksi tunniksi, kun ei koneen ääreen ollut mahdollisuutta päästä kommentoimaan. Ties mitä yhteisössä ko. henkilön poissa ollessa tapahtui!

Mutta sen oli SP, siis sulkapää, ehtinyt huomata, että viimeaikaisista kommenteista selvästi näki, kuka vielä katuvaa ja jo kovalla kädellä rangaistua lammasta ja morkkasi ja ilkkui. Kyllä nyt olisi anteeksipyynnön paikka mokomilla morkkaajilla.!

Kas, kas, vai plagioija se nyt anteeksipyyntöjä kaipasikin! Jo oli ihme! Ykskaks olikin siltä, joka oli alun perin tehnyt väärin, pyydettävä anteeksi. Hän oli nyt uhri ja vääryyden kohteeksi joutunut ressukka. No, tässä yhteisössä ja varsinkin tällä kommentoijalla saattoivat suhdanteet heitellä ylhäältä alas puolessa sekunnissa, joten eihän tuo vaatimus lopultakaan niin yllättävä ollut.

Joku anonyymi, kutsuisiko häntä nyt vaikka hihittelijäksi, yritti kai välillä keventää tunnelmaa ilmoittamalla, että hän ei ollut äsken itselleen nimimerkin luonut anonyymi. Ketään ei tainnut oikein enää naurattaa, ei edes hihityttää, kun kommentti sivuutettiin ilman suurempia kannanottoja.