Sitten lähdimme. Matkalla juttelimme kaikenlaista itsestämme, tästä hetkestä ja menneestäkin. Olemmehan molemmat eronneita: minä jo kohta vuosi sitten, mutta Sinulla on ero vasta aivan tuore. Kanssasi oli helppo puhua. Olo ei tuntunut vaivautuneelta, ja puhumista riitti koko matkan ajaksi.
 
Olit etukäteen varannut pöydän ravintolasta, sillä juhlapäivästä johtuen eivät läheskään kaikki paikat olleet edes auki. Koska ainakin minä olin koko päivän ollut melko niukalla sapuskalla, päätimme mennä heti ruokailemaan.
 
Sitä ennen kävit varaamassa meille hotellihuoneen. Aikaisemmin olimme puhuneet, että ensitreffeillä ei ainakaan risteilylle lähdetä. Jos yhdessä olo ei satukaan sujumaan, on melko vaikea lähteä kotiin keskeltä merta. Nyt kuitenkin näytti siltä, että sietäisimme toisiamme jopa yön yli. Ja aikuisina ihmisinä kunnioittaisimme toistemme toiveita, jos ne olisivat eriävät omiemme kanssa.
 
Ravintola, johon menimme, oli melkein tyhjä, ja meitä palveltiin todella hyvin. Lähes koko ajan oli tarjoilija kyselemässä toiveitamme. Mitään pizzalistoja ei eteemme kannettu, vaan menu oli täydellinen kylmine, lasista nautittuine alkukeittoineen, salaatteineen, joita söimme peräti kaksi erilaista, kun ensimmäisen kanssa sattui minulle pieni kömmähdys, sekä pää- ja jälkiruokineen.
 
Kaikki ruokalajit olivat erikoisuudestaan huolimatta hyviä ja lisäksi hyvin kauniisti esille laitettuja, joten silmänruokaakin riitti. Istuimme aterialla kiireettä ja rauhassa. Sitten kysyit, halusinko tanssimaan. Kerroin, etten ole maailman paras tanssija, ja Sinä sanoit itsestäsi samat sanat. Niinpä päätimme me kaksi huonoa tanssijaa lähteä yhdessä kokeilemaan taitojamme johonkin yökerhoon.
 
Ensin kuitenkin veimme vähäiset matkatavaramme hotellihuoneeseen. Sinne päästyämme suutelit minua, ja arvaahan sen, että jokin kaupungin hämärä yökerho vaihtui vain meille kahdelle tarkoitettuun, intiimiin yökerhoon, jossa ohjelmankin järjestimme aivan itse.
 
Jo sinä ensimmäisenä yhteisenä yönämme olit kuuma, kiihkeä ja innokas rakastaja, joka kaikessa otit huomioon minut ja minun tarpeeni. Nautin sylissäsi ja käsivarsillasi, minusta oli ihanaa olla silmissäsi kaunis ja haluttu. Jokaista vaatekappalettanikin, jotka tietenkin olin valinnut huolella tätä iltaa ajatellen, ihailit ja ihastelit.
 
Et olisi halunnut riisua niitä päältäni, vaikka toisaalta taas olisit halunnut vain tuntea minut alastomana ja lämpimänä sylissäsi ja lähelläsi. Yö oli täynnä lempeä, huumaa, himoa, halua ja täyttymystä. Aamuyöstä kysyit, saisitko tavata minua uudestaan. Sanoin Sinulle suoraan, etten halua mitään kovin kiinteää suhdetta. Se sopi Sinullekin erinomaisesti, sillä juuri eronneena ei Sinullakaan ollut halua alkaa heti seurustella. Sovimme silloin, että katsotaan, miten asiat alkavat sujua ja toimitaan sen mukaan.
 
Jossain vaiheessa nukahdimme pariksi tunniksi. Mutta ei tarvittu kuin pieni hipaisu, kun jo kätesi kietoutuivat ympärilleni, suusi painui suutani vasten ja aloitti kohta uteliaan tutkimusretkensä vartalollani. Ja joka kerta se löysi tiensä kaikkein herkimpään kohtaani saatellen minut matkalle paikkaan, jota ei ole.