- Tarinasi kuulostavat hyviltä, mutta voisit lisätä niihin vähän seksiä, sinä kommentoit tekstejäni.

- Ei, minä huudahdan melkein kauhistuneena, - ei paljasta seksiä. Vihjaileva erotiikka on paljon kiihottavampaa kuin pelkkä seksi. Etkö sinä sitä nyt vielä ole minun kanssani oppinut?

Vaikka joskus, silloin kun olemme aivan kahdestaan pitkän eron jälkeen, nääntyneinä ja nälkäisinä kiduttavasta odotuksesta, halusta päästä toisen iholle nopeasti ja melkein rajusti, silloin päästän kaikki himoni ja haluni valloilleen ja haluan vain seksiä.

Mutta näihin meidän tarinoihimme se ei kuulu. Näissä tarinoissa haluan meidän koskettavan toisiamme vain hellästi ja hyväillen, viipyillen ihojemme jokaisella neliömillimetrillä kauan, pitkittävän yhteistä nautintoa, jotta jokaisesta hetkestä saisimme ja siihen antaisimme kaiken sen, mikä vain mahdollista on.

Näissä tarinoissa suudelmat ovat pitkiä ja helliä. Huulet vaeltavat kiireettömästi toisen kasvoilla, kaulalla, olkapäillä, vatsalla ja vieläkin alemmas ne hamuilevat. Kieli löytää yhä uusia kohteita, joita se haluaa tarkemmin tutkia, ja sen kosketus saa sähköisen värähdyksen kulkemaan läpi koko olemuksen.

Näissä tarinoissa kädet silittävät, hellivät, hierovat, koskettavat lämpiminä ja lempeinä, kovertuvat pesäksi niihin kohtiin, joissa jotakin kiinni tartuttavaa on. Sormet sivelevät ihoa hyväillen, vartalon kaaria seuraillen, kaikkein herkimpiä kohtia varovasti tunnustellen.

Sillä pitkään ja nautinnollisesti toisiamme hyväiltyämme löydämme lopulta autuuden toistemme sylistä, suu suuta vasten, vartalon mutkat toisiinsa sopivina, kaikki raajat toisiinsa kietoutuneina, raukeina ja tyydyttyneinä

- Tarinasi kuulostavat hyviltä…