Seuraavana päivänä menivät tytär ja Soile yhdessä käymään entisessä kodissa. Soile ehdotteli, että olisi hyvä ehkä soittaa ensin, mutta tyttären mielestä se oli tarpeetonta. Hänellä oli avain, sisälle kyllä päästäisiin. Vähän Soile hirvitti ajatus siitä, mitä Mikko sanoisi, kun hänkin, kutsumaton tulisi käymään. Toisen kautta ajatellen eivät Soile ja Mikko olleet riidoissa, joten miksei hän voisi mennä.
 
Taaskaan ei Mikko ollut kotosalla. Näytti kyllä siltä, ettei hän kaukanakaan ollut, sillä koira oli talossa, samoin auto tallissa. Soilea hirvitti entistä enemmän. Nythän Mikko voisi sanoa, että Soile oli luvatta tunkeutunut hänen kotiinsa. Mutta tytär rauhoitteli äitiään ja sanoi, että hän oli omassa kodissaan. Mikolla ei ollut siihen mitään sanomista.
 
Hetken päästä Mikko tulikin. Hän oli ollut kaupassa käymässä. Eiliseen episodiin ei palattu mitenkään. Mikko ei kysellyt, oliko tytär käynyt, eikä tytär myöskään käyntiään selitellyt. Tunnelma oli melko vaisu, eivätkä ”vieraat” kauaa viipyneetkään. Sitä tytär ja Soile ihmettelivät keskenään, miksei Mikko ollut voinut suoraan edellisenä iltana kertoa, että hänellä oli menoa. Tapaaminen olisi silloin voitu järjestää toisin ja turhalta mielipahalta olisi säästytty.
 
Mutta ei. Mikon tyyliin kuului, että toiset piti saada näyttämään syyllisiltä kaikkeen epämukavaan.  Nytkin hän halusi saada asiat näyttämään siltä, että tytär ei lupauksestaan huolimatta ollut tullut käymään edellisenä iltana. Asia oli kuitenkin niin, että tytär oli mennyt. Mikko vain ei ollut halunnut kertoa selvästi suunnitellusta menostaan, eikä voinut antaa piiruakaan periksi omasta suunnitelmastaan.
 
Vielä usein kävi niin, että Mikko yritti salailla sekä tyttäreltä että Soilelta omia uuden seuran etsimisyrityksiään. Soile ei voinut käsittää, mitä salailemista niissä oli. Ei hänkään omista menoistaan Mikolle kertonut, mutta tyttäreltään hän ei niitä salannut. Mikko yritti sitten tyttären kautta onkia selville, millaisia ”miehiä” Soilella kulloinkin sattui olemaan. Tytär ei kuitenkaan Mikolle mitään kertonut. Sanoi vain, ettei tiedä asiasta mitään.