Myös tämä mies luki silloin tällöin deittipalstalla olevaa blogiani. Häntä eivät kuitenkaan jokapäiväiset jorinani jaksaneet kiinnostaa kaiken aikaa. Niinpä hän ehdotti, että minun pitäisi alkaa kirjoittaa seksistä, kun kirjoittaminen ylipäätään kerran sujui minulta niin hyvin. Jos alkaisin kirjoittaa sen tyylisiä tarinoita, saisin myös hänestä säännöllisen lukijan blogiini.

Ensin vastustelin kovasti, sillä en halunnut leimautua seksihulluksi, kovassa puutteessa eläväksi naikkoseksi, vaikka jotkut saamani kommentit sellaiseen kyllä joskus vihjasivatkin. En myöskään ollut lukijoita vailla. Heitä oli jonkin verran. Miehen liittyminen siihen joukkoon ei veisi minua tai blogiani maalta merelle.

Ajatus oli kuitenkin kylvetty mieleeni, ja sinne se jäi itämään. Tein itselleni selväksi sen, että seksistä en alkaisi blogiini kirjoittaa, mutta saattoihan asian esittää myös hienovaraisesti. Entäpä, jos kirjoittaisin erotiikasta?

Niin sitten rohkaisin mieleni ja päätin kokeilla, miten minulta luontuisi eroottisen tarinan kirjoittaminen. En oikein tiennyt, miten alkaisin, joten päätin käyttää hyväkseni miestä ja meneillään olevaa, joskin varsin ontuvaa ”suhdettamme”. Kirjoitin kuusi osaa sisältävän kertomuksen, jonka julkaisin blogissani.

Julkaisen osat nyt myös tämän tarinan yhteydessä. Koska tarina liittyy niin oleellisesti juuri tähän suunniteltuun tapaamiseen, julkaisen viimeisen osan vasta sitten, kun on käynyt selväksi, tuliko tapaamisesta mitään, ja jos tuli, niin mitä.