Käydessään Liisaa tapaamassa oli Pekka ottanut hänestä muutaman valokuvan muistoksi. Hän oli tykkänään unohtanut ne kameraansa murehtiessaan kovaa kohtaloaan ja epäonnista kosioreissuaan. Nyt asia palasi yllättäen hänen mieleensä. Hän ajatteli liittää Liisan kuvia omaan kuva-albumiinsa ja yhteyttä ottaville naisille kertoa sitten, miksi kuvat siellä olivat. Näin hän saisi viestin Liisan petturuudesta eteenpäin.

Mutta taas tuli vastaan se, että myös kuva-albumit tarkistettiin. Silti kannatti yrittää. Hän muisti jonkun naisen kertoneen, että kerran oli hän törmännyt miehen profiiliin, jossa profiilikuvana komeili silloisen työministeri Anni Sinnemäen kuva. Nainen oli silloin tehnyt ilmoituksen asiasta ylläpitoon ja profiili oli poistettu.

Ei siis ehkä olisi aivan mahdotonta saada Liisan kuvia ujutetuksi omaan kuva-albumiinsa. Hän lähettäisi kuvia vain niille, joihin muutenkin haluaisi olla yhteydessä, eivätkä ne silloin joutuisi julkiseen levitykseen. Kun tarkasti valitsisi henkilöt, joille kuvia lähetti, saattoi olla melko varma, etteivät vastaanottajat tehneet poistoilmoitusta kuvista.

Uudesta ideastaan taas innostuneena Pekka latasi kuvat koneelle ja liitti niistä parhaimmin onnistuneet kuva-albumiinsa. Sitten hän lähetti niin profiilinsa kuin kuva-albuminsakin ylläpitoon hyväksyttäväksi päivityksen jälkeen. Välillä kylmän, sitten taas kuuman hien vallassa hän odotteli vastausta. Parin tunnin kuluttua se tulikin, ja kuinka ollakaan: se oli hyväksytty teksteineen ja kuvineen. Pekasta tuntui, että hän oli saanut ensimmäisen voittonsa.

Vielä hänelle tuli mieleen, että Liisa saattaisi joskus käydä hänen profiilissaan ja avata myös kuva-albumin, johon hänellä oli vapaa pääsy. No, se riski oli otettava. Toinen keino oli estää kokonaan Liisan pääsy kuvia tarkastelemaan. Sen hän tekisikin. Liisa tuskin epäilisi mitään, kun sillä tavalla itse oli Pekkaa kohdellut. Sen enempää miettimättä Pekka poisti Liisan niiden joukosta, jotka hänen kuviaan pääsivät katselemaan.

Nyt ei muuta kuin odottelemaan naisten yhteydenottoja. Kun niitä alkaisi tulla, olisi aika laittaa täytäntöön suunnitelman osa numero kaksi…