Ennen kuin oikein käsittääkään on Leena huomannut suostuneensa Kallen ehdotukseen. He päättävät lähteä elokuviin läheiseen kaupunkiin. Sillä vaikka Kalle kuinka vakuuttaa pysyvänsä erossa alkoholista, ei Leena aio ottaa sitä riskiä, että ravintolaympäristö saisi Kallen äkkiä unohtamaan lupauksensa. Paras aloittaa varovasti, tuumii Leena. Silloin ei ainakaan putoa liian korkealta.

Ennen lähtöä on Siirille järjestettävä hoitaja. Leena soittaa äidilleen, joka lupaa tulla tyttärentytärtään hoitamaan. Kuullessaan mihin ja ennen kaikkea kenen kanssa Leena on lähdössä äiti kyllä kohottaa kysyvästi kulmiaan. Mahtaako tuo nyt olla oikein viisasta? voi Leena lukea äidin katseesta, vaikkei tämä sanokaan mitään.

Leena on aikuinen ja edelleen naimisissa Kallen kanssa. Ja se äidinkin on myönnettävä, että Kalle on joulun jälkeen käyttäytynyt todella mallikelpoisesti. Äiti ei kuitenkaan kaiken tapahtuneen jälkeen oikein luota Kalleen, ja siksi hän pelko sydämessään odottaa tulevaa iltaa.

Kaikki sujuu kuitenkin yllättävän hyvin. Leena palaa kaupungista iloisena ja nauravana. Myös Kalle on hyväntuulinen. Murhe väistyy äidin rinnasta, kun hän katselee nuortaparia, joka kuhertelee keskenään siinä keittiön pöydän ääressä. Jospa kaikki vielä järjestyisi! Jospa hyvä Jumala taivaassa olisi kuullut äidin monet hartaat rukoukset ja olisi muuttanut Kallea niin, että tästä vielä voisi tulla kelpo aviomies ja isä. Näin huokaillen äiti laittautuu kotimatkalle ja jättää nuoret keskenään. Kokeneella silmällä hän jo näkee, että sivullisia ei tässä nyt enää tarvita. Seuraava tapahtumapaikka taitaa olla yhteinen aviovuode.

Ei äiti arveluissaan lainkaan erehdy. Kun Leena ja Kalle jäävät kahden, syöttää Leena vielä juuri uniltaan heränneen Siirin ja asettaa hänet sitten uudestaan nukkumaan. Kalle on ensimmäisen kerran sitten joulun tullut myös makuuhuoneeseen, eikä Leena ole häntä lainkaan estellyt. Hän seuraa himo ja kaipaus kupeita polttaen, miten Leena avaa puseronsa ja nostaa Siirin rinnoilleen imemään.

Leena on kaunis, ja hänen rintansa ovat imettämisen ansiosta uhkeat ja houkuttelevan näköiset. Kallen tekisi mieli tarttua niihin itsekin ja hyväillä niitä kiihkeästi aviomiehen oikeudella. Mutta hän ei uskalla koskeakaan Leenaan. Ainoastaan katseleminen on nyt sallittua, ja sitä Kalle tekeekin koko rahan edestä.

Leena sen sijaan käyttää naisellisia sulojaan kuin Kallea kiusatakseen. Hän avaa häpeilemättä puseronsa kokonaan, niin että molemmat maitoa tihkuvat rinnat ovat aivan Kallen silmien edessä. Kun Siiri on imenyt kyllikseen, ei Leenalle ole mitään kiirettä pukeutua, vaan edelleen rinnat paljaina hän kumartuu Siirin pienen vuoteen ylle laskeakseen tämän siihen.

Nyt ei Kalle voi enää hillitä itseään. Hän nousee, tulee hiljaa Leenan taakse ja tarttuu häntä tiukasti vyötäisiltä. Kun Leena ei vastustele, nostaa Kalle kätensä hyväilemään Leenan rintoja. Leena voihkaisee tukahtuneesti, ja äkkiä Kalle kääntää hänet ympäri itseään vasten suudellen Leenaa suoraan suulle kiihkeästi ja omistavasti. Leena vastaa suudelmaan, ja pian he jo makaavat Leenan vuoteella toisiaan hyväillen ja suudellen.

Leenan poskia polttaa, ja hänestä tuntuu kuin hän ensimmäistä kertaa olisi miehen sylissä. Pitkän yksinäisen kauden jälkeen tuntuvat Kallen kiihkeät hyväilyt taivaallisilta, eikä Leena vastustele ollenkaan, vaan antautuu itsekin viettiensä vietäväksi.

Kun kevättalvinen aurinko noustessaan pilkistää verhojen raosta huoneeseen, näkee se kaksi rakkaudesta raukeaa nuorta vartaloa toisiinsa kietoutuneina syvässä ja levollisessa unessa. Se hymyilee itsekseen, sillä mikäpä sen ihanampaa kuin nähdä nuorta, kiihkeää lempeä. Kunpa onni vain saisi jatkuisi tällaisena…