Vajaa vuosi sitten Susimetsässä taas kerran pörrätessään löysi Punahilkka uuden, mielenkiintoiselta vaikuttavan profiilin. Nimimerkki nyt ei kaksinen ollut: mikä lie vaikeasti muistettava kirjain-numeroyhdistelmä, jossa mielikuvituksen käyttö oli Punahilkan mittapuun mukaan aivan minimaalista.

Mutta koska Punahilkka ei koskaan ollut ollut mikään lillukanvarsiin kompastuja, ei hän tälläkään kertaa ollut näkemättä metsää puilta, vaan rohkeasti klikkasi hän profiilin auki, kun siinä sentään jo päällekin päin näkyi pari sellaista seikkaa, jotka Punahilkan mielenkiinnon herättivät: ikä ja asuinpaikka.

Valokuvaa ei susi ollut profiiliinsa liittänyt, mutta ei Punahilkka sellaista kaivannutkaan; hänhän ei ollut mikään kuvien kumartelija. Siinä suden lyhyttä profiilitekstiä tavaillessaan sattui hän sitten vahingossa klikkaamaan hiirellään kohtaa, jossa pyydettiin liittämään profiilikuva. Eihän siinä muu auttanut kuin lähettää perään viesti, jossa sitten pyysi anteeksi moista erehdystään.

Taisi Punahilkka vielä oikein pontevasti vakuuttaa, ettei missään nimessä halunnut suden kuvaa nähdäkseen ja että tapahtunut oli silkka vahinko. Vaikka tarkemmin ajatellen ei suden profiilissa mitään vikaa ollut, mutta ei kait Punahilkka nyt voinut susilta kuvia ryhtyä heti tassuttelussa pyytelemään, kun ei omiaan suurin surminkaan olisi kenellekään pelkän avainpyynnön perusteella lähettänyt. Punahilkka oli tarkka tällaisissa asioissa…