Lumityöt vai mitkä mahtoivat olla esteenä seuraavalla viikolla, kun postausten lukumäärä yllättäen putosi puoleen edellisen viikon määrästä. Kärpänen kyllä oli muistavinaan, että aiemmin juuri säiden muutokset olivat olleet oikein suosikkiaihe, kun jokainen postaaja maan eri kolkasta halusi kertoa, miten monta metriä lunta yöllä oli tullut tai kuinka kipakasti pakkanen aamulla pureskeli hankien keskellä töihin kiiruhtavan poskia.

Ne jotka saivat jo nauttia oloneuvosten lokoisista päivistä, kisasivat taas siitä, kuinka monta hikistä paitaa roikkui kuivumassa hellan yläpuolelle viritetyissä naruissa merkkinä siitä, ettei täälläkään joutilaina jolkailtu. Taidettiinpa kolattujen lumikasojenkin korkeuksista mittaa ottaa. Ja lopuksi tietenkin päiviteltiin paljon lumen tulon aiheuttamia liikenneongelmia. Jotkut, ulkopuoliset, kun eivät vain millään oppineet käsittämään, että asuttiin maassa, jossa oli oikea talvi pyryineen ja pakkasineen.

Kumma kyllä talvisiin säihin oli viitannut ainoastaan TVP (tajunnanvirtapostaaja), joka yhdessä kolmesta postauksestaan mainitsi lumisateen ja senkin Kärpäsen havaintojen mukaan vain otsikossa. Kuntauudistusta oli kyllä taas mietitty, samoin harrastuksia ja tietenkin liitetty mukaan musiikkilinkki youtubesta.

Muutenkin oli mielenkiintoista se, että kahdeksasta postauksesta kuudessa oli joko video tai muu musiikkilinkki joko pääosassa tai lisukkeena. Menohan alkoi muistuttaa aivan entisen deittisivuston blogitouhua, jossa useat blogistit kuvittelivat blogin pidon tarkoittavan pelkkää videoiden lataamista youtubesta.

Muuten odoteltiin jo kovasti kevään tuloa ja ensimmäisiä kevätkukkahavaintojakin oli kuvattu kaikille todisteeksi kevään etenemisestä.

Seuraava viikko sai saman verran postauksia kuin edeltäjänsäkin. Taas aloitettiin haljuin värisävyin TVP:n ollessa asialla. Myös seuraava postaus oli häneltä kirjoitettuna yhtä haljulla sävyllä kuin ensimmäinen. Pitkä odotus oli palkittu, ja postaajaa onniteltiin kommenteissa.

UPK oli seuraavana vuorossa. Provosointimielessäkö oli postaaja lainannut erään tunnetun psykologin lausahduksia. Kovin monia ne eivät kuitenkaan saaneet tällä erää provosoitumaan. Vain kolme osallistui seitsemän kommentin verran keskusteluun, ja kolmas oli postaaja itse kolmella vastauskommentillaan. Uskalluksen vai mielenkiinnon puutteestako moinen kertoi? Mene tiedä.

Kaiken kaikkiaan oli viikon anti laihanlainen: kahdeksan postausta neljältä postaajalta. Siinä kaikki! Mutta eiväthän ne viikotkaan veljeksiä ole, eivät tosiaankaan!