Ny on sitte ensi-ilta ohi. Ihan hyvin se meni, ja yleisöäki oli mukavasti. Ei se kaikilta osin menny niin ku käsikirijotuksessa sanotaan, mutta millonkas semmosta ainakaan harrastajaporukoissa tapahtus. Vielä ku huomenna ja pyhänä esitetään, niin sitte se on ohi. Yks rojekti saatu taas päätökseen.

Alueella, jossa meijänki esitys oli, oli palijo tapahtumia. Väkeäki riitti, mutta ei tungokseen asti. Siellä oli mukava liikkua, ku ei tarvinnu ollu tönittävänä ja tuupittavana. Meijän esityksen jäläkeen mää kävin kahtomassa yhtä näyttelyä ja syömässä yhen letun. Hyvää oli!

Sitte oli vuorossa kasarihenkinen tanssiesitys. Siihen mää olin vähä pettyny, ootin siltä palijo enemmän. Ku ilta oli jo aika pimeä, oli mukava kahtoa vielä paikallisen sirkuskoulun tullisou pihalla. Taitavia oli nuoret tulenkäsittelijät.

Muuta en viihtiny enää jäähä kahtomaan ja tokkopa siellä kovin palijo ois tarijontaa enää ollukaan. Polokasin kotiin ja kohta kiipeän tästä orrelle. Ensimmäinen työviikko on takana, ja aamulla saa nukkua pitkään, jos nukuttaa. Vaikka ihteni tuntien en kyllä usko, että kovasti nukuttaa. Mutta katotaan ny.