Hyvät blogini lukijat!

Kirjoitteluni täällä ihan ikiomassa blogissani ovat joissakin lukijoissa aiheuttaneet ikäviä tuntemuksia monenlaisine sivuilmiöineen ja arveluineen. Siitä huolimatta eivät kyseiset henkilöt kykene olemaan tekstejäni lukematta, vaan päivästä, jopa viikosta toiseen on heidän klikattava sivuni auki saadakseen taas senkertaisen huumeannoksensa.

Vastuullisena kirjoittajana en halua olla heidän tuskaansa ja riippuvuuttaan enempää lisäämässä, vaan yritän omalta osaltani helpottaa heitä heidän pyrkimyksissään päästä eroon tästä hermoja kuluttavasta ja aikaa vievästä humpuukista.

Tässäkin asiassa kertarysäys on mielestäni parempi vaihtoehto kuin jatkuva kitinä. Niinpä olenkin päättänyt muuttaa blogini julkisesta blogista salasanasuojatuksi, jolloin ainakaan vahingossa ei kukaan joudu sivulleni, ja sitä kautta tule pakotetuksi lukemaan joutavanpäiväisiä löpinöitäni. Muutos astuu voimaan ensi maanantaista lähtien.

Jos kirjoitteluni joitakin lukijoita kuitenkin kiinnostaa, on halukkaiden mahdollista saada minulta salasana, jolla blogiini pääsee. Jos juuri Sinua kiinnostaa edelleen seurata tarinointiani, voit pyytää salasanaa lähettämällä pyynnön s-postiviestinä antamaani osoitteeseen. Muistathan kuitenkin, että salasana on henkilökohtainen, joten ethän jakele sitä sivullisille.

Mukavia lukuhetkiä Noituuksien :) parissa!

Terveisin NoitaKuvaKuva
punahilkkasusi@hotmail.fi