Postaus oli kai tehty jo edellisenä päivänä, mikäli Kärpänen oikein osaa tulkita sekavia päivämääriä. Vasta seuraavana päivänä, toki kuitenkin heti aamusta päivin, saapui kommentoimaan VRK. Liekö häneltä mennyt ohi silmien tai peräti yli ymmärryksen postaajan ”uhkaus” hyväksyä tällä kertaa vain väärät vastaukset, kun hän lateli kuin pyssyn suusta useampiakin ehdotuksia vielä peräkaneetilla ”ei voi olla muuta kuin…”.

Postaajakin taisi olla hiukan äimän käkenä moisen ”asiantuntemuksen” edessä, mutta alkoi ladella samanlaista soopaa paluupostissa. Aiheesta päästiin kokonaan jo toiseen aiheeseen, jossa aiheessa VRK taas sai esittää ”tietojaan” tosin niin kimurantteihin sanakäänteisiin ja lauserakenteisiin verhottuna, että vähäisemmällä älyllä varustettu hyönteismaailman edustaja käräytti siinä rytäkässä jo ennestään repaleiset siiventynkänsä alta aikayksikön. Mutta aiheen arkaluonteisuuden huomioon ottaen taisi se olla tarkoituskin. Se salaperäisyys, se salaperäisyys, nääs.

Sitten palasi areenalle itse guru lennokkaine ajatuksineen. Hän pahoitteli sitä, että tunki ehdotuksineen ja ideoineen asiantuntevaan herraseuraan, mutta selitteli sitä unettoman yön tuomalla villillä ja vapaalla fiiliksellä, joka tällä kertaa sai ilmiasunsa tavallista rohkeamman kommentin muodossa.

Nyt on Kärpäsen pakko kysyä ihan vaikka vain itseltään, että missähän se rohkeus oikein näkyi? Jos pieni, viaton vihjailu pohjoisen naapurimaamme kaksilahkeisten jalkojen välissä yleensä melko velttona riippuvaan elimeen oli sitä, niin vähästäpä ne kicksit itse kullekin tulivat. Toisaalta taas mikäpä Kärpänen on kenenkään rohkeustasoa tai yhtään mitään muutakaan arvioimaan. Jokainen laillaan ilmentää omaa itseään niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Postaaja ei ”rohkeasta” kommentista lainkaan häkeltynyt. Mieli olisi tehnyt itsekin kommentoida vähän rohkeammin, mutta luontainen vaatimattomuus ja pohjimmiltaan ujohko luonne estivät sen tälläkin kertaa (Kärpäsen huom!). VRK sen sijaan tarttui gurun ”vihjailevassa” kommentissa mainittuun ”herraseura” –ilmaisuun ihmetellen, oliko täällä tosiaan joku muukin ”herra” häntä itseään lukuun ottamatta sanonut jotakin.

Sen vähäisen tuntemuksen ja oletetun tietämyksen perusteella, joka Kärpäsellä postaajan ja VRK: n keskinäisestä kiintymyksestä on, arvelee Kärpänen nyt, että VRK paloi halusta päästä kuittailemaan postaajalle ja heitti kehiin ”syötin”, johon tietenkin toivoi saaliin tarttuvan. Postaaja kun usein sivusta seuraajan silmin tuntui lennokkaamman, vitsikkäämmän ja selkeämmän ulosantinsa puolesta vetävän pitemmän korren ”herrojen” kisaillessa kauniimman sukupuolen suosiosta.

VRK itse jäi näissä liehakoinneissa usein ns. ”lehdelle soittelemaan”, sillä hänen kaunopuheisiksi aiotut lausahduksensa, samoin kuin lähes kaikki muukin peittyi auttamatta sanojen sekamelskaan ja ajatusten siansaksaan, josta ei parhaalla tahdollakaan erottunut sen paremmin "päätä kuin häntää, parhaista selkäpaloista puhumattakaan" (Kärpäsen huom!).

Postaaja ei kuitenkaan syöttiin tarttunut, totesipa vain jotakin ympäripyöreää olemuksestaan. Pari muuta ”herraa” sen sijaan heräsi haistaessaan mahdollisuuden sanalliseen sotaan rakkaitten kilpakumppaneitten kanssa. Postaaja yritti palauttaa keskustelua varsinaisen asian pariin, mutta laihoin tuloksin. VRK oli nyt päässyt veren makuun (Kärpäsen huom!) eikä hellittäisi, ennen kuin älskääminen aivan turhaksi osoittautuisi.

Melko pian se sellaiseksi osoittautuikin, kun kukaan ei jatkanut ”herra/narri/hieno työmies” -asian käsittelyä, vaan palattiin arvailemaan, mikä kuvan härvilä nyt ainakaan ei voisi olla. Lennokkaita ehdotuksia sateli suunnasta jos toisestakin, niin että hiuskuontalot vuoroin kähertyivät, vuoroin oikenivat (Kärpäsen huom!).

Myös VRK rauhoittui, kun ei saanut tuulta purjeisiinsa, ja palasi arvailemaan uusin innoin jonkin ajan kuluttua. Mutta vieläkään ei ollut saanut hän päähänsä, jonka kyllä profiilikuvan perusteella olisi luullut olevan riittävän iso (Kärpäsen huom!), sovitettua ajatusta, että laitteen oikeaa käyttötarkoitusta ei tässä haeskeltu ja kyselty, vaan uusia innovatiivisia ajatuksia olisi nyt saatava ilmoille uuden tuotekehittelyn kynsiin.