Mikko ja Soile alkoivat tapailla toisiaan. Mikko kertoi Soilelle nauttivansa tämän henkevästä seurasta. Pirkko taas oli Mikon seksielämän ilo ja valo. Soile ei kyllä uskonut sen aivan noin olevan, sillä henkevien keskustelujen lisäksi Mikko ja Soile nauttivat joka kerta yhdessä myös vuoteen iloista. Mikko kuitenkin vannotti aina, että hän ei missään nimessä seurustele Soilen kanssa. Ja Soile, tyhmä tai tyhmäksi heittäytyvä sanoi asian ymmärtävänsä. Eihän tässä mitä seurusteltu, kunhan tapailtiin.

Se, että Mikko ”tarvitsi” kahta seksikumppania, johtui Mikon sanojen mukaan hänen erittäin voimakkaasta seksuaalivietistään. Pirkko tarjosi hänelle nautinnollista seksiä, mutta Soilen kanssa koettu seksi oli vain jotakin keskivertoista. Mikolla oli kuitenkin kerrassaan kummalliset käsitykset seksistä ja seksuaalisuudesta. Hänen mielestään naisen olisi kuulunut saada orgasmi yhdynnässä. Soilelle se tuotti vaikeuksia, ja Mikko teilasi hänet lähes kylmäksi naiseksi, vaikka jokainen, joka Soilen tuntee, voi varmuudella sanoa, että sitä hän ei ainakaan ole.

Nuorena ja kokemattomana ei Soile kuitenkaan osannut sanoa Mikon väitteisiin oikein mitään. Kyseessä taisi olla vähän samanlainen tilanne kuin aikoinaan Siskon kanssa. Mikko ei osannut opettaa, vaan kaikki olisi pitänyt olla jo hallinnassa ja tietenkin mennä Mikon toiveitten mukaisesti.

Soilepa päätti opiskella asiaa, aivan kuten Siskokin oli tehnyt. Silloin hän ei kylläkään tiennyt Siskon ”opinnoista” mitään, vaan kuuli niistä vasta myöhemmin. Opiskelu kantoi hyvän hedelmän, mutta eihän se tietenkään Mikolle riittänyt. Seuraavaksi sai Soile kuulla, että miehen ja naisen olisi saatava orgasmi yhtä aikaa!

Voi pyhä Sylvi sentään! Mikon lausahdus oli kuin kylmää vettä Soilen niskaan. Kaiken lisäksi muisti Mikko aina mainita, että Pirkon kanssa seksissä ei ollut mitään valittamista. Se oli liki täydellistä. Nykyisellä järjellään olisi Soile näyttänyt Mikolle ovea ja kehottanut häntä pysymään Pirkon lämmittämässä vuoteessa. Mitä sitä muualle haikaili, jos kerran sellaiseen paratiisiin oli jo kerran tiensä löytänyt.

Kaiken muun lisäksi Mikko vielä aina muisti korostaa sitä, miten seksi on tärkein suhdetta koossa pitävä voima! Eikö tuo valtava voima nyt sitten riittänytkään pitämään koossa Mikon ja Pirkon suhdetta, kun lisämaustetta oli haettava Soilen sylistä ja tämän henkevästä seurasta. Tätä nykyä kyllä Soilekin on samaa mieltä seksin suhdetta koossapitävästä voimasta. Mutta nautinto on haettava ja saavutettava yhteistuumin ja -toimin, ei se ole kiinni pelkästään toisesta tai toisesta!

Jossain takaraivossaan Soile kyllä ymmärsi, että kaikki ei hänen ja Mikon suhteessa kohdallaan ollut. Soile tiesi olevansa seksuaalisesti aktiivinen ja viriili nainen, joka nautti seksistä. Miksi hän sitten suostui Mikon halveksittavaksi ja vähäteltäväksi?

Siinäpä kysymys! Jos Soile tuolloin, lähes kolmekymmentä vuotta sitten olisi tuohon kysymykseen osannut vastata ja siitä vastauksesta oikeat päätelmät tehdä, olisi hänen ja monen muun ihmisen elämänkulku muotoutunut aivan toisella tavalla. Jotkut olisivat jopa jääneet syntymättä! Eri asia sitten on, olisiko se elämänkulku ollut jollakin tavalla parempi kuin tämä, johon Soilen naivius ja sokea rakkaus tai mitä se sitten mahtoi ollakaan, aikanaan johti…

 

 

Punahilkkasusi(at)hotmail.fi