Aluksi tavoistani poiketen kehotan kommentoijaa ”Hanna” lukemaan tarkasti, mitä olen kirjoittanut tämän postaussarjan ensimmäisessä osassa. Normaalilla luetun ymmärtämisen taidolla varustetun ihmisen pitäisi vastaus hänen uteluunsa sieltä löytää.  Muun muassa juuri tällaisten huolimattomien lukijoiden ja kommentoijien kautta väärinkäsitykset helposti syntyvät ja leviävät täällä sosiaalisessa mediassa. HUOM! Kommentoijan sähköpostiosoite ei ole tiedossani. 

 

Näin kirjoitin 1.3.2014 postaukseni ”Meitä on joka lähtöön… osa 3” alkuun. Koska en halua poistaa tai muuttaa kirjoituksissani mitään paitsi korjata tai oikaista selvät virheet, kirjoitan tämän erillisen oikaisun, ja alkuperäinen postaus saa jäädä paikoilleen. Myöskään en halua levittää valheita tai väärää tietoa enkä tahallisesti johtaa ketään harhaan. Tämä on varsinainen syy po. oikaisun kirjoittamiseen. Itsetuntoni myös kestää sen, että erehtyessäni ja erehdyksen huomatessani pystyn virheeni ja erheeni myöntämään.

Tummennetun kappaleen lopussa oikein painokkaasti väitän, että kommentoijan sähköpostiosoite ei ole tiedossani. Tämä ei pidä paikkaansa. Kun tutkin tarkemmin kommenttia hallintasivun ”Kommentit” –osiosta, niin siellähän osoite komeili heti nickin perässä. En ollut sitä vain aiemmin huomannut, sillä olin lukenut kommentin ainoastaan itse postauksesta sekä kojelaudan ”Viimeiset kommenttisi” –kohdasta, joissa sitä tietenkään ei ollut näkyvillä.

Huolellisuutta siis tarvitaan joka kohdassa! Pahoittelut!