Pekan itku oli kuin öljyä laineille. Sähähtäen kävivät Liisa ja Sirkka ruoskineen ja pamppuineen hänen kimppuunsa. Samalla he repivät ja riuhtoivat Pekan vaatteita yrittäen saada niitä pois tämän päältä. Pekka puolustautui minkä kykeni, mutta mitäpä hän kahdelle riuskalle, pampuin ja ruoskin aseistautuneelle naiselle mahtoi.

Ei aikaakaan, kun hän jo makasi lattialla yllään ainoastaan alushousut. Luultavasti nekin kohta revittäisiin häneltä pois, sillä sellainen hullunkiilto näkyi molempien naisten katseessa. Liisa kehotti häntä ojentamaan kätensä. Kun Pekka hiukan aikaili, iski Sirkka pampullaan kipeästi nivusiin. Pekka ulvaisi tuskasta ja ojensi vaistomaisesti kätensä suojelemaan jalkoväliään. Samalla hetkellä napsahtivat käsiraudat uudestaan ranteisiin.

Nyt ei voinut Pekka tehdä enää oikeastaan mitään. Ainoa asia, josta vielä saattaisi olla apua, oli avun huutaminen. Ehkä hänen huutonsa kuuluisi käytävään ja ylä- tai alakerran huoneistoihin, ja joku tulisi katsomaan, mitä täällä tapahtui tai hälyttäisi edes apua. Pekka avasi suunsa huutoon ja päästi ilmoille sellaisen karjaisun, ettei olisi itsekään uskonut moiseen kykenevänsä. Valitettavasti karjaisu tukahtui heti alkuunsa, sillä saman tien tunki Sirkka hänen suuhunsa rätin, joka esti enemmät huutelut.

Pekka luuli kuolevansa. Hengitys kulki vaivalloisesti nenän kautta, kauhu ja pelko saivat sydämen tykyttämään kiivaasti ja käsiraudat hiersivät ikävästi ranteita. Liisa kumartui ilkeästi irvistäen hänen ylleen ja alkoi taas puhua:                                  - No niin, Pekka-boy, leikki alkaa kohta. Koska olet noin haluton yhteistyöhön, on meidän Sirkan kanssa käytettävä hiukan voimakeinoja, jotta koulutus saadaan kunnialla vietyä loppuun asti. Sinä kun näytät olevan oikein Adonis ja naistenmies, niin että pyörität useaa naista yhtä aikaa, saat nyt pikkuisen hoitoa hillitsemään miehisiä halujasi. Etköhän tämän kurssin jälkeen opi, että naisia, varsinkaan minua ei pidetä pilkkana ja kohdella miten sattuu. Voi olla, että kuluu kotvanen aikaa, ennen kuin seuraavan kerran tekee mielesi päästä lähempään kanssakäymiseen yhdenkään naisen kanssa.

Tällaisia puhellen Liisa naputteli kevyesti ruoskallaan Pekan nivusia. Silloin tällöin myös Sirkka tökkäsi pampullaan hänen haarojaaan. Hyvin hitaasti alkoi Liisa vetää Pekan alushousuja alemmaksi. Pekka rimpuili ja yritti sanoa jotakin. Hän tunsi häpeän tunteen suorastaan vyöryvän ylitseen sitä mukaa, kun housut liukuivat alemmas. Nöyryytettynä Pekka sulki silmänsä ja alkoi odottaa, mitä tuleman piti…