Jos oli RR lopettanut edellisen postausviikon hiukan matalalla mielellä, aloitti hän kuitenkin uuden iloisin aihein. Jälkikasvun jälkikasvu saavutti kunnioitetun yhden vuoden iän, ja sitähän sopi juhlia. Postaus oli oikein kuvallinen, joten juhlakalun suloisuus kuvasta katsottuna herätti erityisesti hameväen hellittelynhalut. Toki myös jäyhempänä tunnettu sukupuoli osallistu onnitteluihin, ja niin oli tämäkin sankaritar saatettu onnentoivotusten kera seuraavalle ikävuodelle.

Tutkiessaan viikon seuraavaa postausta on Kärpänen vähällä pyörtyä. Ei aiheen takia, arvuuttelut, kuvalliset tai kuvattomat tuntuivat olevan pikkuyhteisön mieluisinta ajanvietettä ja postausmateriaalia, vaan kommenttimäärän vuoksi. Tämä AMP: n postaus ei sentään ole kerännyt kuin ”vaivaiset” 67 kommenttia, kun KHÄ: n arvailujen kommenttiluvut ovat useinkin yltäneet toiselle sadalle, vaikka luvussa ovat mukana tietenkin myös kaikki KHÄ: n vastaukset ja muut liirumlaarumit (Kärpäsen huom!).

Ko. postaaja näyttää kelpuuttavan vain väärät vastaukset, sillä hän epäilee, ettei kukaan edes osaa arvata oikeaan. No, sepä nähdään, kun kommenttiosasto avataan. Kärpäsellä on vahva epäily, että kyllä nyt yksi tai kaksi nimeltä mainitsematonta ainakin on ihan oikeankin vastauksen ”tiennyt”: toinen vankan kokemuksen ja ”ei mukamas mistään hankitun tiedon” perusteella, toinen hakemalla tiedon nykyajan tietosanakirjasta. Mutta se näkee, ken kommentit läpi kahlaa, ja senhän Kärpänen aikoo tehdä.

Postauksessa itsessään on ylimpänä ensin arvailun vastaus kuvineen päivineen. Arvaittavaksi laitettu aihe on vasta postauksen lopussa ja esittää jotakin kummallisen näköistä härveliä, jota Kärpänen ei ainakaan tunnista, mutta eihän se nyt muutenkaan juuri mitään tiedä tai tunnista, tyhmä pörisijä kun on.

Kun nyt kerran oli annettu oikein lupa ja kehotus arvailla väärin, niin tätä tilaisuutta käytettiin runsain mitoin hyväksi. Arvailun aloitti VV. Olisikohan hän joutunut jollakin lailla kosketuksiin valelääkäreiden kanssa, kun arveli härvelin liittyvän tavalla tai toisella lääketieteen ja kirurgian alaan. Postaaja ei vihjaillut sinne eikä tänne, vaikka kommentoikin VV: n arvausta kimurantein sanakääntein.

Lettuilija saapui seuraavana arvailemaan. Mahtoivatko letut jo paistajaa itseäänkin ruveta tympimään, kun oli kuvassa näkevinään urospuolisen lampaan lihaa, ettei peräti lampaanviulua (Kärpäsen huom!). Leikki leikkinä, mutta maaseutu oli joka tapauksessa läsnä tässäkin vastauksessa. Taas oli postaajan vastaus kommentoijalle yhtä ympäripyöreä kuin aiemminkin.

Jo ennen aamunkoittoa esitti yhteisön guru oman näkemyksensä härvelistä. Aamun hiljaisina tunteina oli vastausta pähkäilty, ja sen kyllä myös huomasi. Postaaja oli kuitenkin varsin otettu moisesta syvällisestä ajattelusta, ja jos hänellä valta olisi ollut, olisi kommentoijaja kohta saanut kumarrella stipendi kourassa yliopistojen porteilla (Kärpäsen huom!).

Seuraavaksi arvaili TiHe, joka käytti hyväkseen kysymyksenasettelua ja tietämystään postaajan ammattitaustasta. Sen lisäksi oli hän näkevinään kuvassa kankaankudonnan esivalmisteluihin liittyviä vihjeitä. Myös ”heikkohermoisille” saattaisi vehje kiperän paikan tullen tuoda helpotusta.

Kommentoija, joka KHÄ: n edellisessä arvauspostauksessa oli saada postaajan paljastamaan korttinsa ennen aikojaan, osoitti suurta asiantuntemusta naisten kaunistautumiseen liittyvissä asioissa. Ehdotuksia vempeleen käytöstä tehoja myöten tuli kuin apteekin hyllyltä, niin että guru seuraavassa lausahduksessaan puhkesi aivan ylistyssanoihin. Myös postaaja itse palasi nuoruusmuistoihinsa kommentin siivittämänä kertoillen häveliäitten poikavuosiensa kokemuksista löydettyään laitteen, jota ei tunnistanut pengottuaan tyttöystävänsä tavaroita.

Mutta sitten jysähti, aivan kuten Kärpänen oli aavistellutkin.