Joulu on rauhan ja hyvän tahdon aikaa. Usein tulee mieleen, että haluaisi kyllä jakaa omastaan ja lahjoittaa edes pienen summan niille, jotka oikeasti sitä tarvitsevat. Edes jouluna. Mutta mihin laittaa roponsa? Jos lahjoittaa jollekin järjestölle, meneekö lahjoitus varmasti lyhentämättömänä perille niille, joille se on tarkoitettu. Moni varmasti jättää lahjoituksen kokonaan tekemättä, kun ajattelee, ettei voi olla asiasta varma.

Niin, mistäänhän ei ihminen voi olla täysin varma. Ihmiset lähellä ja kaukana tarvitsevat kuitenkin apua. Helpottaakseni valintaasi ja alentaakseni osallistumiskynnystä
olen avannut Kirkon Ulkomaan avun kautta "oman" joulukeräyksen kehitysmaiden naisten ja tyttöjen koulutuksen ja opetuksen järjestämistä varten.

"Oma keräys" ei tarkoita sitä, että itse jotenkin hyötyisin lahjoituksista. Kerätyt varat menevät suoraan ja lyhentämättöminä Kirkon ulkomaan avun kautta kehitysmaitten naisten ja tyttöjen koulutushankkeisiin. Kirkon Ulkomaan avun ilmoituksen mukaan yhdestä lahjoitetusta eurosta tarkoitettuun avustuskohteeseen menee 83 senttiä ja vain 17 senttiä menee juokseviin kuluihin, joten lahjoituksestasi on oikeasti hyötyä.

Jos haluat osallistua keräykseen, poikkea tämän postauksen lopussa olevaan osoitteeseen. Pienistä puroista kasvaa suuri virta.

Rauhallista joulun aikaa kaikille!

NoitaKuvaKuva
Keräyksen linkki

http://omakampanja.kirkonulkomaanapu.fi/ammattikoulutus-naiselle/aloita-keraeys.aspx?col=5-311