Kärpänen silmäilee viikkoja eteenpäin. Haa! Peräti kahdeksalla seuraavalla viikolla on postauksia alle kymmenen, parilla jopa reilusti alle. Noilla viikoilla ei varmaankaan tarvitse kauaa viivähtää, mutta on ne läpi käytävä, ettei syytettäisi siitä, että Kärpänen lukee postauksia kuin piru Raamattua valiten sieltä vain sellaiset, joista jotain nälväistävää keksii. Siispä työhön!

Ei taida olla yllätys kenellekään, että viikko alkoi taas arvuuttelulla. Toki voisi kyseistä arvuuttelua myös tietokilpailun tapaiseksi sanoa, joskin siinä oli vain yksi kysymys. Ajankohtaisuutta oli yritetty myös tavoitella vetoamalla lähestyvään kesään ja lämpöisiin ilmoihin.

Jo seuraavana päivänä saatiin uusi kysely. Vastaus siihenkin löytyi nopeasti, mutta hiukan Kärpänen ihmettelee yhtä asiaa. Koska se kuitenkin on asia, jota on hyvin vaikea todistaa oikeaksi tai vääräksi, ei se sitä ääneen sano, ihmettelee ja tuumailee vain pienessä mielessään, mutta ei kylläkään ensimmäistä kertaa.

Joko Kärpänen oli ymmärtänyt väärin tai sitten useampi yhteisöläinen oli ymmärtänyt väärin annetut ohjeet, kun jo toinen tyrkkäsi vastauksensa 11 kysymyksen haasteeseen kaikkien nähtäväksi. Vai oliko pelko siitä, että nämä kuolemattomat ja ehdottomasti kaikkia muita niin kovasti kiinnostavat vastaukset eivät muuten saisi ansaitsemaansa huomiota osakseen. Niin tai näin, mutta haasteita oli ilmeisesti tullut jo polvin pimein ja monille useampiakin, niin että tämä vastaaja ei enää ketään yrittänytkään haastaa mukaan.

Vielä mainosti joku omaa blogiaan, ja toinen ihmetteli muuten vain maailman menoa. Miten jotkut ovat tuomittuja kulkemaan, kun toisten kohtalona on taas pysyä paikoillaan. Jaa-a, sitäpä Kärpänenkin joskus tuumii ja lehahtaa taas eteenpäin.

Tutkaillessaan seuraavan viikon tarjontaa on sen hieraistava karvaisella jalallaan suuria verkkosilmiään. Kärpäsellä on nimittäin sellainen muistikuva, että Naistenviikkoa vietetään vasta joskus heinäkuulla joko helteiden tai sateiden merkeissä. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että alkukesän postausviikkoa se varsinainen ”naistenviikko” onkin. Kahdeksan postauksen joukkoon ei nimittäin ole mahtunut yhtään kaksilahkeisen kirjoitusta. Eihän heitä muutenkaan kovin montaa koko joukossa ole, mutta jotenkin on Kärpäsellä sellainen mielikuva, että aina sentään edes yksi tai kaksi kirjoitusta on heiltäkin irronnut.

Aivan varma ei se asiasta kuitenkaan ole eikä varmasti ryhdy asiaa perinpohjaisesti tarkistamaan. Tokko asialla edes mitään merkitystä on, kunhan vain tuli huomatuksi. Voihan olla niinkin, että kaksilahkeiset Anttilan keväthuumauksessaan rassaavat mopojaan nyrkit rasvassa, eivätkä siksi ennätä henkisempien harrastusten pariin. Aikanaan niitten mopojen tarakoille sitten luultavasti kutsutaan kyyditettäviä, joten tärkeässä toimessa ovat hekin.

Ensimmäinen leidi välitti kaikille tiedoksi linkin, miten blogiaan voi markkinoida eteenpäin. Kärpänen ihmettelee taas päätään pyöritellen, miksi ihmeessä niin moni haluaa, että oma blogi leviää maailman ääriin asti? Sitten mukamas kirjoitetaan kuitenkin vain itselle ja omaksi huviksi. Ja miten ihmeessä lähes jokainen kuvittelee sen oman sanomisen olevan jotakin niin ainutkertaista ja erikoista, että se edes kovin monia ihmisiä kiinnostaisi? Mutta saahan jokainen tietenkin kuvitella juuri niin paljon kuin haluaa. Kyllä maailmaan kuvitelmia ja lähes kaikkea muutakin mahtuu.

Jotta pysyttäisiin jo tutuksi tulleessa aiheessa, oli seuraavana taas arvuuttelu. Tällä kertaa itse admin oli kuvannut etelän hetelmiä ja kyseli nyt niitten nimiä katraaltaan. Kovin monia ei asia tuntunut kiinnostavan, mutta pääsihän taas muutama tietoviisas näyttämään opitun vai kukaties perityn tietonsa. Asia eräässäkin kommentissa esitettiin taas niin monimutkaisin sanakääntein, että se useimmilta ja ainakin Kärpäseltä jäi kokonaan ymmärtämättä. Mutta siihenhän oli tämän viisaan kohdalla jo niin totuttu, ettei se liene yllättänyt enää ketään.

Seuraavaksi ja vielä vähän myöhemminkin KHÄ tuskaili tietokoneongelmien ja muittenkin ongelmien parissa. Viime aikaisten tapahtumien rinnalla olivat tuollaiset päivittymättömyysongelmat kuitenkin kuin kärpäsen paskoja paperilla (Kärpäsen huom!), joten ylimääräisiä höyryjä ulos päästääkseen lienee KHÄ vain seittejään repinyt.

Seuraava postaaja sivusi myös tapahtunutta vakavaa asiaa ja yllättäen taas linkittämällä muualle. Ai, ai ettei vain olisi dementia iskenyt pahemman kerran tuon linkitysasian suhteen.

Taivaankannellakin sattui ja tapahtui. Mistäpä taas olisi tieto asiasta saatu muualta kuin UPK:n postauksesta? Kun postausviikon päätteeksi saivat kaikki naisenpuolet häneltä vielä ohjeita siitä, miten romantiikka saadaan kukkimaan kielontuoksuisena makuuhuoneen hämärässä keskellä kylmintä ja pimeintä talveakin, saattoi blogikirjan kannen taas läväyttää kiinni monta asiaa viisaampana, tai jos ei viisaampana niin ainakin monta uutta asiaa kuulleena.