Kun tähänastiset nettituttavuuteni olivat olleet melko lähellä asuvia lukuun ottamatta muutamaa kaukaista poikkeusta, alkoi deittailupiiri laajeta nyt vähän laajemmalle. Seuraava tuttavuus asui monen sadan kilometrin päässä minusta, joskin seudulla, josta itse olen kotoisin. En taaskaan muista, miten päin yhteydenotto tapahtui eli olinko minä aktiivinen osapuoli vai päinvastoin. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, sillä yhteyttä otettiin sillä seurauksella, että kohta jo soitettiin ja lopulta tavattiinkin.

Tästäkin tuttavuudesta kehittyi omalla tavallaan mielenkiintoinen episodi, josta myöhemmin kirjoitin yksityiskohtaisen tarinan, kuten muutamista muistakin. Se lukija, joka tässä vaiheessa haluaa siirtyä Susimetsään ja sen reippaan Punahilkan seikkailujen pariin, löytää nuo tarinat blogistani syksyltä 2012. Ensimmäinen tarinanpätkä on kirjoitettu 9.8.2012.

Kun tämänhetkisissä ”muistelmissani” kerron päällisin puolin, mitä tapahtui, ovat nuo tarinat yksityiskohtaisempia ja humoristisempia. Tällä kertaa etenen myös kronologisessa järjestyksessä. Susimetsässä tarinat ovat vähän sikin sokin ajallisesti ajatellen. Lukijan kannalta sillä ei ole muuta merkitystä kuin se, että jos tässä vaiheessa siirtyy Susimetsään, saa luettavakseen tarinoita, joiden syntyhistoriasta ja päähenkilöistä en tässä kohtaa ole kertonut vielä mitään.

Mutta lukija päättäköön. Kovin suurista maailmanhistorian merkkiteoksista ei ole kyse, joten nuo tarinat voi hyvin jättää myös omaan arvoonsa.