Muitakin erikoisuuksia tielleni osui. Yksi heistä oli oikein deittipalstan kestojäsen, joka kuukaudesta toiseen päivysti sivustolla ilman minkäänlaista profiilitekstiä. Mies oli eronnut yksinhuoltaja, joka asusteli kahdestaan tyttärensä kanssa. Sitä, että mies oli kestojäsen, en vielä tuolloin tiennyt, mutta kun hän oli sivustolla aktiivisena aina, kun minäkin sitten myöhemmin sinne silloin tällöin kirjauduin, oli se uskottava.

Hänetkin tapasin, eikä hän muuten hullumpi mies olisi ollutkaan, ellei hänen ainoana tarkoituksenaan olisi ollut hoitaa seksuaaliset tarpeensa deittailemalla milloin kenenkin kanssa. Tavatessamme hän kertoi sen suoraan, eikä jäänyt epäselväksi sekään, että minäkin mainiosti kelpaisin hänen haaremiinsa yhden illan käyttöön.

Tämä mies yllätti minut ajamalla autonsa treffien päätteeksi pesuun. Siinä sitä sitten istuttiin suljetussa autossa kahvia paperimukista ryystäen veden kohistessa pesulaitteessa, ja harjojen suihkiessa sinne tänne pestävän auton päällä. Ei järin romanttista, mutta kylläkin varmasti realistista.

Vaikka kohteliaasti ja jokseenkin suoraan kieltäydyin ryhtymästä tämän miehen yhden illan seuralaiseksi, ei hän sitä uskonut, sillä illansuussa alkoi puhelimeeni tulla toinen toistaan suorempia ehdotuksia. Sama jatkui vielä seuraavanakin päivänä, mutta sitten mies ilmeisesti löysi helpommin suostuvaa seuraa.

Hauskaa on ollut huomata, että tenhoni puree tähän mieheen vieläkin. Ei ole kauaakaan siitä, kun hän viimeksi lähestyi minua samansuuntaisin ehdotuksin. Mies luuli minua uudeksi valloitukseksi, eikä muistanut minua sittenkään, vaikka annoin vähän vinkkejä treffeistämme. Nyt hänestä ei muutamaan aikaan ole kuulunut mitään. Jokohan olisi vakituinen ystävätär löytynyt, mene tiedä.