Ei Punahilkalle oikein olisi ruoka maittanut. Päivällä käydyt treffit kaihersivat vieläkin mieltä, sillä treffisusi oli tehnyt Punahilkkaan melkoisen vaikutuksen. Punahilkka halusi syödäkseen vain jotakin kevyttä, vaikka Susi kuinka yritti tyrkyttää monenlaista evästä, että saisi kuponkejaan kulutetuksi. Punahilkka ei kuitenkaan aikonut ruveta Suden kuponkien takia ahmimaan. Ahmikoon Susi, hänelle se ei varmasti mikään ongelma olisi.

Susi ei ollut ilmeisesti syönyt kunnolla koko päivänä, mutta juonut kyllä alkoholia heti hotelliin tultua. Sen vaikutus alkoi ilmetä melko nopeasti. Ravintolassa Punahilkkaa suorastaan hävetti Suden tökerö käytös tarjoilijaa kohtaan. Mutta joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, tuumi Punahilkka ja yritti olla välittämättä samoista typeristä vitseistä, joita Susi jatkuvasti toisteli.

Yö kului ilman suurempia kommelluksia. Susi olisi kovin mielellään ottanut Punahilkan kainaloonsa nukkumaan, mutta siihen ei Punahilkka suostunut. Hänhän oli jo etukäteen asettanut matkalle lähdön ehdoksi sen, että mitään läheisempää kanssakäymistä ei harjoitettaisi. Kaipa Susi kuvitteli olevansa varsinainen Adonis, joka pelkällä olemuksellaan Punahilkan hurmaisi ja taivuttaisi hänet ties mihin. Mutta Punahilkka ei ollut taivuteltavissa. Susi ei häntä kiinnostanut ja sillä hyvä. Ei hän myöskään tuntenut olevansa Sudelle mitään velkaa. Itse tämä oli hänet mukaansa haluamalla halunnut.
 
Aamulla ennen matkan jatkamista käytiin vielä torilla vähän katselemassa paikallisväriä. Susi ehdotteli Punahilkalle, että tämä ostaisi sieltä itselleen mekon, jota vähän sillä silmällä katseli. Mutta Punahilkalla oli vaatteita yllin kyllin. Rahasta taas oli enemmänkin aina pieni puute. Siispä sai mekko olla ostamatta.

Kaupungista oli enää noin tunnin matka määränpäähän. Kun kyläpaikkaan sitten saavuttiin, tarjosi talon isäntä ensimmäiseksi alkoholipitoista juomaa. Ja sitä rataa sitten jatkuikin Suden ja isännän seuranpito. Punahilkka kieltäytyi enemmistä juomisista, sillä ei hän tänne ryyppäämään ollut tullut eikä muutenkaan välittänyt suuremmin alkoholista. Sudelle se kyllä näytti maittavan paremmin kuin hyvin, sillä kuppia kallistettiin ahkerasti oikein miehissä.