Postaukset jatkuivat tasaiseen tahtiin. Koko viikon postausten saldo oli peräti kaksitoista, joten jatkuttava olikin tuon määrän kokoon saamiseksi, sillä nyt elettiin jo tiistaita.  Mutta ei kyseinen päiväkään jäänyt ilman postausta.

Pari päivää aiemmin oli Kärpänen ehtinyt epäillä, että TF oli viimeinkin sanonut lopulliset hyvästit tuhkaläjälle, johon toisten ymmärtämättömyys niin monta kertaa hänet oli syössyt, ja noussut nokiset siiventyngät kastepisaroista kimallellen kohti auringonnousua. Olihan TF toistuvasti vastatuulen kohdatessaan tällä tavoin uhonnut.

Epäily osoittautui turhaksi, sillä TF postasi musiikkivideopostauksen, jonka myötä toivotteli hyvää juhla-aikaa kaikille lintukotolaisille. Videon laulajan mukana hän hoilottaisi maan kauneutta joka ikiselle.

Nyt Kärpänen muistaakin, että jokin koko nettimaailmalle julistettu ja oikeastaan aika lailla virtuaalisesti eletty (Kärpäsen huom!) rakkaussuhde oli kulta-aikoinaan johdattanut TF: n karaokelaulun ihmeelliseen maailmaan. Suhteen mentyä kiville oli TF jatkanut lauleskelua. Hän oli hurahtanut siihen niin, että Kärpäsen muistin mukaan lauleskeli nyt siellä ja täällä mm. työpaikkansa joulujuhlissa, joskin vaihtelevalla menestyksellä. Mikäpä siinä? Hyvähän se vain on, että ihmisellä riittää harrastuksia ja mielenkiintoa uusia asioita kohtaan.

Mutta eräs seikka postauksessa pistää pahasti Kärpäsen suuriin verkkosilmiin ja saa sen muljauttelemaan niitä ympäriinsä tavallistakin useampaan kertaan. TF on usein antanut ymmärtää olevansa lähes tietotekniikan ihmelapsi. Häneltä sujuvat asennukset ja luultavasti ohjelmoinnitkin tuosta vaan vasemmalla kädellä. Lisäksi on hän auliisti ja ensimmäisten joukossa, paitsi viime aikoina, ollut neuvomassa niitä onnettomia räpeltäjiä, jotka saavat yksinkertaisimmatkin asiat solmuun ja kohtaavat vastoinkäymisiä milloin milläkin tietotekniikan saralla.

Voisi siis olettaa, että hänelle videopostauksen lataaminen siten, että se veisi mahdollisimman vähän ”tilaa” nytkin jo raskaasti kuormitetulla ja hitaasti aukeavalla sivustolla ei olisi temppu eikä mikään. Näyttiväthän monet tumpelommatkin (Kärpäsen huom!) sen taidon taitavan. Mutta eipäs vaan! Siellä könötti koko video näyttöruudulla vieden tilaa jo ihan konkreettisestikin, saati muuten.

Asiasta oli ainakin joissakin kommenteissa joskus mainittukin, mutta eipä näyttänyt maininta kaikkia tavoittaneen. Joskus oli tainnut käydä myös niin, että kun PA oli mennyt pienentämään ja keventämään tällaista postausta, oli postaaja nostanut siitä maitonsa kysellen kiukkuisena, millä oikeudella toisten postauksia mentiin sorkkimaan ja muuttelemaan? Mutta eipä osannut tietotekniikkaa työkseen käyttäväkään siis tätä taitoa.

TF: n postaus keräsi kymmenkunta kommenttia. Mitään ihmeellistä ja erikoista ne eivät sisältäneet. Kommentoijat toivottivat vain postaajalle mukavaa, tunnelmallista, viihtyisää, hyvää, iloista ja rauhallista juhla-aikaa hiukan erilaisin lauseparsin ja sanvalinnoin.

Kaikki nämä toivotukset annettiin jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, mutta toivotusten kohde tuli niistä kiittämään vasta hyvän aikaa jälkikäteen. Tarkkasilmäinen Kärpänen on kiitoksista aistivinaan myös pienoista marttyyrihenkeä. ”Kiitokset teille, jotka vielä minuakin muistitte!” Hyvän tulevan vuoden toivotukset sentään annettiin kaikille, ja vielä erikseen mainiten PA: lle.