Hyvä Noituuksia :) –blogin lukija!

Monenlaisia arvailuja ja oletuksia siitä, miksi yleensä kirjoitan niin kuin kirjoitan ja mikä nyt mahtaa olla syy siihen, että blogini maanantaista alkaen muuttuu julkisesta blogista salasanasuojatuksi, on esitetty aiemmin ja erityisesti viime päivien aikana.

Ne lähinnä huvittavat minua. Kukaan, huom! kukaan arvelijoista ja oletuksien lausujista ei tunne minua sen paremmin henkilökohtaisesti kuin muutenkaan. Ainoastaan kirjoitusteni, mielipiteitteni ja kannanottojeni kautta olen tullut heille jollakin tapaa tutuksi.

Nyt he ”asiantuntevasti” esittävät syitä tekemisiini ja ovat tietävinään tasan tarkkaan, mikä minut on saanut kirjoittamaan niin kuin olen kirjoittanut ja mihin kaikilla kirjoituksillani olen pyrkinyt ja edelleen tulen pyrkimään.

Saahan tuota arvailla. Edelleenkään en aio kirjoituksiani selitellä enkä sanomisiani korjailla paitsi selvien asianvirheiden tai totaalisten väärinymmärrysten osalta. Asian ymmärtämisen jätän edelleen lukijan vastuulle, ja selittelyn jalon taidon tuntuu täällä moni osaavan minua huomattavasti paremmin, joten selittely jääköön heille.

Mutta jos kirjoitteluni Sinua kaikesta huolimatta edelleen kiinnostaa, voit maanantaista alkaen seurata Noituuksia :) -blogia lähettämällä s-postiviestinä alla antamaani osoitteeseen salasanapyynnön. Salasanan saat niin, että maanantain postaus on jo luettavissasi.

Mukavia lukuhetkiä!

NoitaKuvaKuva :)
punahilkkasusi@hotmail.fi